Ingrediente: fenicul (Feniculum vulgare) - fructe.
Contribuie la: reducerea balonarii si a spasmelor, care apar la nivel intestinal (la copii si adulti) mentinerea in limite normale a florei bacteriene din intestin imbunatatirea digestiei mentinerea sanatatiii tractului gastrointestinal normalizarea secretiei de lapte la lauze decongestionarea cailor respiratorii.
Contrandicatii: sarcina intoleranta la fenicul.
Mod de preparare si administrare: - pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica.
Se ia cate o lingurita rasa de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Pulberea se tine sub limba timp de 10 -15 minute, dupa care se inghite cu apa;- maceratul la rece - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 minute inainte de mese;- infuzia - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 minute inainte de mese.
Informatii produs
Ingrediente | Fenicul (feniculum vulgare) fructe |
---|---|
Contribuie la | Reducerea balonarii si a spasmelor care apar la nivel intestinal (la copii si adulti) mentinerea in limite normale a florei bacteriene din intestin imbunatatirea digestiei mentinerea sanatatiii tractului gastrointestinal normalizarea secretiei de lapte la lauze decongestionarea cailor respiratorii |
Contrandicatii | Sarcina intoleranta la fenicul |
Mod de preparare si administrare | pulberea cu administrare sublinguala planta se macina fin cu o rasnita electrica |
Magazine 139