Ceaiul reprezinta un melanj de fructe aromate cu gust de visine salbatice, un amestec surprinzator si rafinat de fructe, eflorescente si boabe.
Sunt alese cele mai bune fructe, pentru un ceai cu o aroma seducatoare, care improspateaza si alina simturile.
Compozitie: soc struguri hibiscus mar rooibos sfecla visine ceai verde trandafir aroma visine Efecte: rasfat si relaxare Administrare: Pentru o cana: fierbeti apa, lasati-o la racit 1 minut si turnati-o peste 2 lingurite de ceai.
Timp de infuzie: 8-10 minute.
Informatii produs
Compozitie | Soc struguri hibiscus mar rooibos sfecla visine ceai verde trandafir aroma visine |
---|---|
Efecte | Rasfat si relaxare |
Administrare | Pentru o canafierbeti apa lasatio la racit 1 minut si turnatio peste 2 lingurite de ceai |
Timp de infuzie | 810 minute |
Magazine 139