Ceai aromat din fructe si plante.
Culoarea rosie a ceaiului este culoarea naturala a ingredientelor sale, in special a florilor de hibiscus si a fructelor de maces.
Compozitie: flori de hibiscus - 46% frunze de ceai verde flori de soc lemongrass amestec de fructe uscate, in proportie variabila: macese, mere, struguri, pere, coji de lime - minim 5%, rizomi de ghimbir arome Efecte: contribuie la mentinerea unui stil de viata sanatos vitaminizant, energizant, relaxant Administrare: Peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10 minute.
Informatii produs
Compozitie | Flori de hibiscus 46 frunze de ceai verde flori de soc lemongrass amestec de fructe uscate in proportie variabilamacese mere struguri pere coji de lime minim 5 rizomi de ghimbir arome |
---|---|
Efecte | Contribuie la mentinerea unui stil de viata sanatos vitaminizant energizant relaxant |
Administrare | Peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10 minute |
Magazine 139