Cafeaua verde contine acid clorogenic, un ingredient cu multiple beneficii pentru organism.
Protejeaza impotriva radicalilor liberi, are efect hepatoprotector si confera energie.
Este bogata in antioxidanti si va ajuta sa dobanditi o silueta mai supla.
Plantati sub soarele brazilian, arbustii Arabica Typica dau nastere unor boabe cu tenta albastruie si aspect lucios, uniform.
Climatul bland, pamantul fertil din zona si grija constanta a cultivatorilor contribuie la calitatea superioara a boabelor.
Boabele de cafea sunt alese manual, pentru un gust cat mai pur, apoi sunt uscate lin la temperaturi de pana in 45 °C.
Sunt macinate la 38-40 °C, iar amestecul rezultat se pastreaza la loc racoros si ferit de soare.
Premiata la expozitii internationale de profil, cafeaua verde Arabica are un gust intens si o aroma specifica, fiind lipsita de aciditatea altor soiuri.
Acidul clorogenic pe care il contine determina accelerarea ritmului de ardere a grasimilor din organism si ofera un plus de vitalitate.
Cum se consuma:Se toarna 250 ml de apa fierbinte peste 1-2 lingurite de cafea macinata si se lasa la infuzat 2-3 minute.
Se poate combina cu suc proaspat de portocale sau cu limonada.
Se pot consuma 1-2 cani pe zi, pana la ora 18:00.
Valori medii nutritionale100gCZE* (%)Valoare energetica 303 kcal1267.
8 kj15.
15 Grasimi13 g12.
03Glucide30 g20.
83Fibre30 g100Proteine11 g15.
27Sare0.
005 g0.
15*din cantitatea zilnica recomandata* pentru un adult bazata pe 2000 kcal.
A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
Nu se recomanda copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Informatii produs
Consuma | Se toarna 250 ml de apa fierbinte peste 12 lingurite de cafea macinata si se lasa la infuzat 23 minute |
---|---|
Se pot consuma 1-2 cani pe zi, pana la ora 18 | 00valori medii nutritionale100gcze ()valoare energetica 303 kcal12678 kj1515 |
Magazine 139