Puddingul poate fi preparat și folosind diferite tipuri de lapte (de exemplu lapte de oaie lapte de capră) și băuturi (de exemplu lapte de soia lapte de orez).
Modalitate de preparare: Se prepară cu lapte de oaie lapte de capră lapte de orez lapte de soia lapte de orez: 1.
Turnați 350 ml din ½ litru de lapte rece.
Adăugați 2 linguri de zahăr (aproximativ 40 g) și lăsați să dea în clocot.
Turnați conținutul pungii în laptele rămas (150 ml) și amestecați bine.
Turnați budinca amestecată cu laptele în laptele clocotit amestecând continuu încă un minut până se îngroașă.
Budinca preparată este concepută pentru a fi consumată rapid.
Valoare nutrițională în 100 g de produs vracValoare energetică: 338 kJ/80 caloriiGrăsimi: 14 gdin care acizi grași saturați: 09 gCarbohidrați: 14 gdin care zaharuri: 8 gProteine: 3 gSare: 009 gCondiții de depozitare recomandate: A se păstra într-un loc uscat protejat de lumină.
Ingrediente: amidon de orez* (897 %) pudră de zmeură* (45 %) sfeclă roșie uscată*.
(*ingrediente certificate organic BIO).
Informatii produs
Preparare | Se prepara cu lapte de oaie lapte de capra lapte de orez lapte de soia lapte de orez1 |
---|---|
Turnati budinca amestecata cu laptele in laptele clocotit amestecand continuu inca un minut pana se ingroasa.budinca preparata este conceputa pentru a fi consumata rapid.valoare nutritionala in 100 g de produs vracvaloare energetica | 338 kj80 caloriigrasimi14 gdin care acizi grasi saturati09 gcarbohidrati14 gdin care zaharuri8 gproteine3 gsare009 gconditii de depozitare recomandatea se pastra intrun loc uscat protejat de lumina |
Ingrediente | Amidon de orez (897 ) pudra de zmeura (45 ) sfecla rosie uscata (ingrediente certificate organic |
Magazine dulciuri și gustări