O adevarata incantare.
Budinca de cacao își dezvăluie aroma plină și naturală de ciocolata amaruie rasa.
Ornata cu sos de vanilie Biovegan, sosuri de fructe sau pur și simplu cu ciocolată pură, este desertul ideal.
Desigur, fără arome artificiale, substanțe de ameliorare a aromei, lactoză și gluten.
Sfat pentru rețete de la Käthe:turnati budinca caldă în pahare rectangulare mici, lăsați budinca să se răcească și puneți-o pe o farfurie.
Ornati cu chipsuri de ciocolată dulci și fructe proaspete! Cacao este bogată în minerale cum ar fi fier, magneziu, calciu, fosfor, cupru și mangan.
Este, de asemenea, o sursă bună de seleniu, potasiu și zinc, oferind organismului carbohidrați, proteine și fibre dietetice.
În plus, conținutul de colesterol din cacao este aproape neglijabil.
Untul de cacao este un amestec de grăsimi mononesaturate cum ar fi acidul oleic și grăsimi saturate, și anume acidul stearic și acidul palmitic.
Ingrediente:amidon de porumb*, cacao* 16%, glazură de ciocolata amara* 10%(cacao: min 55%)(masa de cacao*, zahăr din trestie integral*, zahăr din trestie*, unt de cacao*, emulgator: lecitină de soia*), sare de Himalaya**.
*provin din agricultura ecologică.
**sare gema din Pakistan.
Valori nutritive:kj: 1636 kcal: 388 grasimi: 8,4g acizi grasi saturati: 5,1g glucide: 71g zaharuri: 4,6g fibre: 5,2g proteine: 4,5g sare: 0,97g* - doza zilnica recomandataAlergeni:lecitina de soia.
Informatii produs
Kathe | Turnati budinca calda in pahare rectangulare mici lasati budinca sa se raceasca si punetio pe o farfurie |
---|---|
Untul de cacao este un amestec de grasimi mononesaturate cum ar fi acidul oleic si grasimi saturate, si anume acidul stearic si acidul palmitic.ingrediente | Amidon de porumb cacao 16 glazura de ciocolata amara 10(cacaomin 55)(masa de cacao zahar din trestie integral zahar din trestie unt de cacao emulgatorlecitina de soia) sare de |
Pakistan.valori nutritive | Kj1636 kcal388 grasimi84g acizi grasi saturati51g glucide71g zaharuri46g fibre52g proteine45g sare097g doza zilnica recomandataalergenilecitina de soia |
Magazine 126