Argila Algo din platoul Tibetan, disponibila sub forma farmaceutica, recomandata pentru un spectru larg de aplicatii medicale, a fost analizata prin difractie de raze X (XRD), analiza termica, la microscopul electronic cu scanare (SEM), adsorbtie de azot, masuratori ale distributiei dimensiunilor particulelor, rezonanta paramagnetica electronica (EPR).
Faza cristalina principala a fost caolinit, cu structura stratificata confirmata prin analiza SEM.
Recomandat in:Tulburari digestive: ulcer gastro-doudenal, gastrita cronica, colita, enterocolita, rectocolita, hemoroizi, pancreatite cronice, hepatite cronice, colecistite.
constipatie , diaree, dizenterieAfectiuni renale: infectii urinare, nisip si calculi renali, insuficienta renala.
Metabolice si endocrine: diabet zaharat tip 2, hiper / hipotiroidie, noduli tiroidieni, noduli mamari, spasmofilie.
Compozitie: Argila.
Mod de administrare: Cura de baza se desfasoara pe durata a 3 saptamani, timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure, de 3 ori pe zi, cu 30 minute inainte de meseCura de intretinere se continua 4-6 luni, luandu-se doar o doza dimineata, timp de 10 zile consecutiv pe luna.
In functie de varsta, de stresul acumulat poate varia de la 10 la 15-20 de zile pe luna sau, in cazuri exceptionale, cateva luni la rand fara intrerupere.
Dupa caz, cura de baza poate fi prelungita cu 1-2 saptamani.
Supradozarea nu are efecte adverse.
Intr-un pahar de sticla sau o cana de portelan se pun 100-150 ml apa de izvor, apa de fantana sau apa plata.
Se adauga o lingurita plina cu argila sau un bulgaras de marimea unei nuci (5-7 g).
Argila sub forma de bulgarasi nu trebuie faramitata, intrucat se dizolva in apa.
Pregatirea argilei se face din ajun: se lasa de seara pana dimineata, cand se amesteca bine cu spatula de lemn si se bea rapid apa foarte tulbure, pe stomacul gol, cu 30 minute inainte de masa.
Sedimentul se arunca si se pregateste apa cu argila pentru masa urmatoare.
Procedeul se repeta de 3 ori pe zi, astfel incat argila sa poata fi consumata inaintea meselor principale.
Important este sa se bea suspensia argiloasa foarte tulbure inainte de mese, nu dupa mese.
Persoanele care postesc sau mananca numai dimineata ori seara pot sa consume argila fara a manca nimic dupa aceea.
Producator: Algo Mod de prezentare:: Cutie 200 g.
Informatii produs
In | Tulburari digestiveulcer gastrodoudenal gastrita cronica colita enterocolita rectocolita hemoroizi pancreatite cronice hepatite cronice colecistite constipatie diaree dizenterieafectiuni renaleinfectii urinare nisip si calculi renali insuficienta renalametabolice si endocrinediabet zaharat tip 2 hiper hipotiroidie noduli tiroidieni noduli mamari spasmofilie |
---|---|
Compozitie | Argila |
Mod de administrare | Cura de baza se desfasoara pe durata a 3 saptamani timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure de 3 ori pe zi cu 30 minute inainte de mesecura de intretinere se continua 46 luni luanduse doar o doza dimineata timp de 10 zile consecutiv pe lunain functie de varsta de stresul acumulat poate varia de la 10 la 1520 de zile pe luna sau in cazuri exceptionale cateva luni la rand fara intreruperedupa caz cura de baza poate fi prelungita cu 12 saptamanisupradozarea nu are efecte adverseintrun pahar de sticla sau o cana de portelan se pun 100150 ml apa de izvor apa de fantana sau apa platase adauga o lingurita plina cu argila sau un bulgaras de marimea unei nuci (57 g)argila sub forma de bulgarasi nu trebuie faramitata intrucat se dizolva in apapregatirea argilei se face din ajunse lasa de seara pana dimineata cand se amesteca bine cu spatula de lemn si se bea rapid apa foarte tulbure pe stomacul gol cu 30 minute inainte de masasedimentul se arunca si se pregateste apa cu argila pentru masa urmatoareprocedeul se repeta de 3 ori pe zi astfel incat argila sa poata fi consumata inaintea meselor principaleimportant este sa se bea suspensia argiloasa foarte tulbure inainte de mese nu dupa mesepersoanele care postesc sau mananca numai dimineata ori seara pot sa consume argila fara a manca nimic dupa aceeaproducatoralgo |
Mod de prezentare | Cutie 200 g |