Amestec de coacere fără gluten pentru chifle cu semințe Bio 500 g Bauck Hof este soluția perfectă pentru cei care vor să se bucure de delicioase chifle fără gluten.
Aceste chifle sunt rapide și ușor de preparat iar combinația de semințe le face cu totul special.
Susanul semințele de floarea soarelui semințele de in întregi și semințele de in măcinate oferă textura potrivită și crocantă.
Aluatul se amestecă în câteva minute iar jumătate de oră de coacere este suficientă pentru a pune cafeaua dimineața.
Chiflele sunt complet fără gluten și 100% organice.
Caracteristici ale produsului: Vegan gluten-free laktose-free și ungesüßt (nesărat) Bio-zertifiziert (certificat organic) Înregistrate la Deutsche Zöliakie Gesellschaft (Asociația Germană pentru Celiachie) Ingrediente principale: HAFERmehl* glutenfrei (făină de ovăz fără gluten) Maisstärke* (amidon din porumb) Saaten* (semințe) 15% (SESAM* Sonnenblumenkerne* ganze Leinsaat* geschrotete Leinsaat*) Braunhirsevollkornmehl* (făină integrală de mei) HAFERkleie* glutenfrei (tărâțe de ovăz fără gluten) Buchweizensauerteig Pulver* (praf de drojdie din hrișcă) Verdickungsmittel: Xanthan (agent îngroșare) Meersalz (sare marină) Backpulver (Back-triebmittel: Natriumhydrogencarbonat Säuerungsmittel: Monokaliumtartrat Maisstärke*) (praf de copt).
Informații nutriționale per 100 g: Energie / Brennwert: 1577 kJ / 375 kcal Fett: 91 g Kohlenhydrate: 61 g Eiweiß: 84 g Salz: 20 g Metodologie de preparare: 1.
Preîncălziți cuptorul la 220 de grade Celsius cu funcția de încălzire sus și jos.
Amestecați amestecul cu 400 ml apă călduță 2 linguri de oțet de vin 2 linguri de ulei folosind un tel sau un mixer de mână.
Formați aluatul cu mâinile umezite și împărțiți-l în 10 bucăți.
Formați bucățile de aluat în rulouri rotunde și presărați-le cu topping-uri după preferință.
Apoi așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și apăsați-le la o distanță de lățimea degetului mare pentru a crește bine în cuptor.
Coaceți-le timp de 35 de minute.
Informații alergenice: Poate conține soia nuci semințe de susan.
Condiții de depozitare recomandate: A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Ingrediente: făină de ovăz* (fără gluten) 35% amidon de porumb* semințe* 15% (susan* floarea-soarelui* semințe de in integrale* semințe de in măcinate*) făină de mei integral* tărâțe de ovăz* (fără gluten) pudră de aluat de hrișcă* (făină de hrișcă*) agent de îngroșare: gumă de xantan sare de mare praf de copt (agent de creștere: bicarbonat de sodiu regulator de aciditate: tartrat de potasiu amidon de porumb*) coji de semințe de ovăz* (*ingrediente certificate organic BIO).
Informatii produs
Produsului | Vegan glutenfree laktosefree si ungesut (nesarat) |
---|---|
Ingrediente principale | Hafermehl glutenfrei (faina de ovaz fara gluten) |
Verdickungsmittel | Xanthan (agent ingrosare) |
Backpulver (back-triebmittel | Natriumhydrogencarbonat |
Sauerungsmittel | Monokaliumtartrat |
Informatii nutritionale per 100 g | Energie |
Brennwert | 1577 kj 375 kcal |
Fett | 91 g |
Kohlenhydrate | 61 g |
Eiweiß | 84 g |
Salz | 20 g |
Metodologie de preparare | 1 |
Informatii alergenice | Poate contine soia nuci seminte de susan |
Conditii de depozitare recomandate | A se pastra intrun loc racoros si uscat |
Ingrediente | Faina de ovaz (fara gluten) 35 amidon de porumb seminte 15 (susan floareasoarelui seminte de in integrale seminte de in macinate) faina de mei integral tarate de ovaz (fara gluten) pudra de aluat de hrisca (faina de hrisca) agent de ingrosareguma de xantan sare de mare praf de copt (agent de cresterebicarbonat de sodiu regulator de aciditatetartrat de potasiu amidon de porumb) coji de seminte de ovaz (ingrediente certificate organic |
Magazine amestecuri pentru prepararea alimentelor