DescriereAcest sirop ofera organismului o combinatie unica de extracte standardizate de Echinacea, Grindelia, Roinita si Soc pentru sistinerea capacitatii de autoaparare a organismului.
Toate aceste extracte din plante au efecte benefice asupra sistemului respirator.
Recomandat ca adjuvant in: • Reducerea riscului contactarii virozelor din timpul iernii• Intarirea sistemului imunitar.
• Raceala si gripa, de la primele simptome, pentru tratare• Ajuta la mentinerea sanatatii cailor respiratorii.
• Contribuie la functionarea corespunzatoare a sistemului de aparare al organismului• Linistitor pentru cavitatea bucala si gat• Ajuta la sustinerea sistemului imunitar• Bun pentru tractul respirator si/sau gat, emolient si expectorant• Sustine apararea organismului• Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului odidativ.
CompozitieN-acetil-L-cisteina 114mg, extract de Echinacea (Echinacea purpurea) 25mg, extract de Grindelia (Grindellia robusta) 12,7mg, extract de Soc (Sambucus nigra)12,7mg, extract de Roinita (Melissa officinalis) 12,7mg, Zinc (gluconat de zinc) 5,43mg.
Mod de administrareCopii 3 – 6 ani: 1 lingurita (5ml) pe ziCopii 7 – 14 ani: cate 1 lingurita (5ml) de 2 ori pe zi.
Copii de peste 14 ani si adulti: 3 – 4 lingurite (15 – 20 ml) pe zi.
Produsul se poate administra ca atare sau diluat in ceai.
Durata unei cureeste de 7-14 zile.
ProducatorAleviaMod de prezentareFlacon 150 ml.
Informatii produs
In | |
---|---|
Zinc (gluconat de zinc) 5,43mg.mod de administrarecopii 3 – 6 ani | 1 lingurita (5ml) pe zicopii 7 14 anicate 1 lingurita (5ml) de 2 ori pe zicopii de peste 14 ani si adulti3 4 lingurite (15 20 ml) pe ziprodusul se poate administra ca atare sau diluat in ceai |
Magazine imunitate
Despre Alevia
Alevia este o marcă de suplimente nutritive și produse naturale de sănătate.
Produsele Alevia sunt concepute pentru a promova sănătatea și bunăstarea folosind diverse ingrediente naturale.
Aceste suplimente pot include vitamine, minerale, extracte din plante și alte componente nutriționale.