Acai este fructul unui tip de palmier originar din regiunile tropicale ale Americii de Sud.
Fructele de Acai sunt considerate “superfructe” datorita capacitatii antioxidante, avand valoare ORAC (Capacitatea de Asorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen) de 102,700 μ mol TE/100g (exprimat in echivalente Trolox).
Pentru comparatie, coacazele au valoare ORAC de 7,960 μ mol TE/100g.
Beneficii pentru sanatate: sunt bogate in vitamine (B1, B2, B3, C, E) este o sursa de Omega 3-6-9 este un antioxidant puternic este antiinflamator stimuleaza sistemul imunitar este un detoxifiant digestiv protejeaza structura ADN-ului intareste si reda stralucirea parului si unghiilor stimuleaza circulatia sangelui reduce tensiunea si palpitatiile reduce senzatia de foame ajuta digestia si stimuleaza activitatea peristaltica.
Mod de folosire: Se poate adauga in apa minerala sau sucuri naturale, smoothiuri, in deserturi sau in iaurt.
Tara de origine: Brazilia.
Ingrediente:Pulbere de Acai (Euterpe Oleracea) 80.
00 gr ;.
Informatii produs
Sanatate | Sunt bogate in vitamine (b1 |
---|---|
Mod de folosire | Se poate adauga in apa minerala sau sucuri naturale smoothiuri in deserturi sau in iaurt |
Tara de origine | Brazilia |
Ingrediente | Pulbere de |
Magazine 67